Nisam obveznik PDV-a, može li se aplikacija prilagoditi takvom poslovanju?

U slučaju da Vaša firma nije u sustavu PDV-a, naš softver se prilagođava tome te Vam omogućava izdavanje računa i ponuda BEZ PDV-a.

Nisam obveznik fiskalizacije, može li se aplikacija prilagoditi takvom poslovanju?

U slučaju da niste obveznik fiskalizacije, kao i kod PDV-a, sustav se prilagođava Vašem načinu poslovanja! U slučaju da u nekom trenutku postanete obveznik fiskalizacije, jednostavnom implementacijom funkcionalnosti fiskalizacije, možete nastaviti s izdavanjem fiskaliziranih računa.

Zašto je opcija pretplate na softver najbolje rješenje?

Prije svega nemate velik inicijalni trošak jer kupujete već gotovo rješenje. Osim toga, pretplatnom na naš softver možete biti sigurni da ćete uvijek imati zaštićene podatke, da će softver nesmetano raditi i biti tehnički održavan s naše strane. GYM-DESK nadograđujemo kontinuirano s novim i korisnim funkcionalnostima.

Jesu li nam potrebne licence za svakog novog korisnika (administratora aplikacije)?

Ne, nisu potrebne licence za nove korisnike. Štoviše, samostalno možete kreirati korisničke račune za aplikaciju i dodijeliti ih administratorima.

Može li se na softver povezati kontrola pristupa u dvoranu (npr. Automatska vrata)?

Može. Predviđena je i mogućnost spajanja softvera sa automatskim vratima u dvoranama.

Može li se ograničiti pristup određenim zaposlenicima (npr. Financijski dio aplikacije)?

Različitim razinama prava pristupa možete odrediti koji zaposlenici će imati uvid u koji dio aplikacije.

Što ako želimo dodatne funkcionalnosti koje trenutno nisu prisutne u sustavu?

Sustav je zamišljen na način da se kontinuirano nadograđuje. Svaki Vaš prijedlog i sugestija dobrodošla je i uzet će se u obzir prilikom nadograđivanja sustava. U slučaju da želite specifičnu funkcionalnost koja je svojstvena isključivo vašem poslovanju gym-desk se može prilagoditi.